Klompen op maat

Kooptips voor klompen op maat

U staat op het punt om nieuwe klompen op maat te kopen, maar weet niet goed waar u op moet letten. Het aanbod professionele Sanita klompen van vanZorg is groot. Daarom geven we u graag een aantal tips en adviezen. Zo koopt u de klompen die bij u passen.

Let hierop bij het bestellen van klompen

De keuze van de juiste klompen hangt af van de omgeving waarin u ze wilt gaan dragen, bijvoorbeeld in medische omgevingen waar strenge en/of specifieke eisen gelden, zoals op het gebied van veiligheid, gezondheid en/of hygiëne. Wanneer u deze klompen gaat dragen in dergelijke omgevingen, controleer dan of dit is toegestaan op basis van de specifieke eisen die in de betreffende omgeving gelden. Bekijk zorgvuldig of de klompen geschikt zijn. Voor informatie over de geschiktheid van de Sanita klompen kunt u contact met ons opnemen.

Voor werkomgevingen waar strenge eisen worden gesteld aan veiligheid en hygiëne, bijvoorbeeld op een operatiekamer, bestaan (machinaal) wasbare kunststof klompen. Neem voor meer informatie over het assortiment wasbare kunststof klompen contact met ons op.

Om ervoor te zorgen dat u het juiste model en maat klompen ontvangt is het handig om te weten dat er twee typen Sanita klompen leverbaar zijn, klompen met een open hiel en klompen met een gesloten hiel. Kijk dus goed welk model u heeft gekozen. Alle klompen uit het assortiment van Sanita hebben een universele pasvorm.

De maten variëren per type klomp van 35 t/m 48 en 35 t/m 42. In de praktijk is gebleken dat de klompen over het algemeen iets kleiner vallen dan nette schoenen. Hier kunt u dus rekening mee houden door net een maat groter te bestellen. Bij sanitaklompen.nl hebben we klompen vanaf € 42,95 tot € 89,95 per paar. De prijs hangt met name af van de maat en het design van de gekozen klompen. Wanneer u op al deze punten let zal u volop kunnen genieten van het comfort, het design en de duurzaamheid van uw nieuwe Sanita klompen.

Advies

Bij de aankoop van nieuwe klompen kunt u voor advies altijd contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@vanzorg.nl of bellen naar 0031(0)30 65 60 644.

Let op: Deze klompen zijn niet geschikt om te dragen in (medische) omgevingen waar strenge en/of specifieke eisen gelden, zoals op het gebied van veiligheid, gezondheid en/of hygiëne. vanZorg BV is niet aansprakelijk voor onjuist(e) toepassingen van de geleverde klompen zoals onjuist gebruik of onjuist onderhoud.

  • Veilig thuiswinkelen
  • Veilig thuisbezorgd
  • Veilig online betalen