Laagste prijsgarantie bij vanZorg

Bij het bestellen van een nieuw paar klompen kijkt u natuurlijk allereerst naar de klompen prijs. Heeft u één van de Sanita klompen op de website van vanZorg bij een andere online aanbieder goedkoper gezien, dan garanderen wij de laagste prijsgarantie. Onze klompen prijs is altijd de laagste, want wij bieden Sanita klompen altijd € 1,00 goedkoper aan dan de concurrent. U ontvangt van ons een kortingscode die het prijsverschil direct bij de bestelling verrekend. Deze korting is alleen van toepassing voordat u gaat bestellen, achteraf verrekenen is niet mogelijk.

Hoe gaat het verlagen van de klompen prijs in zijn werk?

Bent u door de scherpe klompen prijs geïnteresseerd in een van de Sanita modellen op onze website en komt u dezelfde klompen bij een andere online aanbieder goedkoper tegen, stuur dan voordat u een bestelling gaat plaatsen een e-mail naar info@vanzorg.nl. Wij nemen binnen 1 tot 2 werkdagen contact met u op.

U ontvangt van ons een speciale kortingscode die u kunt gebruiken voor uw online aankoop bij sanitaklompen.nl. De kortingscode kan alleen online worden ingewisseld en is vier weken na ontvangst geldig.

Voorwaarden laagste prijsgarantie

  • U ontvangt de kortingscode alleen als u voor het plaatsen van de bestelling op Sanitaklompen.nl contact met ons opneemt, achteraf is het niet mogelijk korting te ontvangen.
  • De korting wordt gegeven in de vorm van een kortingscode. Deze code kunt u gebruiken bij de online bestelling op Sanitaklompen.nl. De korting wordt direct verrekend.
  • De korting is alleen van toepassing op het assortiment klompen zoals getoond op de vanZorg website Sanitaklompen.nl.
  • Wij gaan altijd € 1,00 onder de prijs van de laagste Nederlandse online aanbieder zitten.
  • De korting is niet van toepassing op tweedehands klompen, ééndagsaanbieders, veilingsites, uitverkoop, faillissementverkoop, partijenverkoop of meerstuks aanbiedingen.

Meer weten? Stuur direct een e-mail naar info@vanzorg.nl. Binnen 1 tot 2 werkdagen nemen we contact met u op.

  • Veilig thuiswinkelen
  • Veilig thuisbezorgd
  • Veilig online betalen