Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Geen producten in de winkelwagen.

Over VANZ+RG

VANZ+RG biedt een ruim assortiment van professionele werkklompen en –schoenen. De focus van ons bedrijf ligt vooral op de zorgsector. Sinds 2009 profiteren particulieren, ziekenhuizen, zorginstellingen, universiteiten, overheden in Nederland en België van ons aanbod, maar ook van onze kennis, unieke services en scherpe prijzen. 

Webshops

VANZ+RG beheert meerdere webshops; vanzorgshop.nl en sanitaklompen.nl. De webshops zijn ieder gespecialiseerd in specifieke producten voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Om het overzicht te bewaren hebben we daarom gekozen voor meerdere gespecialiseerde webshops. 

Kwaliteit

VANZ+RG heeft zich grondig verdiept in wat onze klanten nodig hebben. Duurzame en comfortabele producten, geschikt voor dagelijks gebruik. Wij bieden daarom kwaliteit voor een scherpe prijs. Speciaal voor wie veel beweegt en lange dagen maakt.

Andere branches

In de praktijk bestellen niet alleen ziekenhuizen en zorginstellingen producten uit onze webshops. Bedrijven uit andere branches zoals bijvoorbeeld de food industrie kunnen ook uit de voeten met onze producten.

Passervice op locatie

Willen jullie met de hele afdeling Sanita klompen bestellen? Dan komen we vanaf 25 paar naar jullie toe. Lekker makkelijk, je past op de werkvloer en bent 100% verzekerd van de juiste maat. Meer informatie over de passervice op locatie lees je hier.

Groepskorting

Hartstikke fijn zo’n passessie. En wat nog fijner is, bestel je met de hele afdeling? Dan geldt er een groepskorting. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Zakelijk bestellen

Zorginstellingen en bedrijven met een aantoonbare financiële basis en een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, kunnen op rekening kopen.

Meer informatie

Meer weten over ons? Bel +31(0)30 65 60 644 of stuur een e-mail naar info@vanzorg.nl.

We helpen je graag verder!

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.