Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Geen producten in de winkelwagen.

Waarom Sanita

In 1907 maakte de in Denemarken wonende Christian Meldgaard Andersen zijn eerste paar handgemaakte houten klompen. Hij streefde naar de beste kwaliteit en comfort. Een geslaagd doel, want de klompen bleken een enorm succes, met Sanita als resultaat. Christian Meldgaard Andersens fietste Denemarken rond om over klompen te informeren. Dat nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje, want algauw verkocht Sanita de slijtvaste klompen ook ver buiten de regio. Ruim 100 jaar later maken de mensen van Sanita de klompen nog steeds met vakmanschap en passie. Door continu te blijven innoveren is Sanita uitgegroeid tot een wereldspeler en verkrijgbaar in ruim 50 landen… Dat aantal groeit nog steeds.

Kwaliteit en comfort

Sanitaklompen hebben een uitgekiend voetbed, zijn buigzaam, geluidsarm, antislip en voldoen aan hoge eisen op het gebied van comfort.

De veiligheidsklompen zijn bijvoorbeeld voorzien van een verstevigde beschermneus. Sanita  heeft een breed aanbod vrije tijd
professioneleverpleegkundige en medische klompen. vanZorg draagt kwaliteit en comfort  hoog in het vaandel. Daarom verkopen wij Sanitaklompen.

Frisse en vrolijke modellen

Naast de standaard witte en zwarte klompen, levert vanZorg hippe Sanitaklompen in het effen  blauw, rood, groen, roze en zilver. Er zijn ook frisse en vrolijke klompen met  bloemetjesmotieven en stippen leverbaar. De hoogglans klompen geven een luxe uitstraling.  Kortom, voor ieder wat wils.

Wilt je meer informatie over Sanitaklompen? Bel +31(0)30 65 60 644 of stuur een e-mail  naar info@vanzorg.nl.

We helpen je graag verder!

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.