Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Geen producten in de winkelwagen.

Zakelijk bestellen

Comfort en kwaliteit

vanZorg vindt het belangrijk dat jij op je werk goed loopt. Niets is zo vervelend als pijnlijke voeten op de werkvloer. Om de beste kwaliteit en comfort te garanderen, bieden we Sanitaklompen aan. Daarnaast geven wij graag advies en informatie over ons assortiment. 

Passervice op locatie

Willen jullie met de hele afdeling afdeling Sanita klompen bestellen? Dan komen we naar jullie toe. Lekker makkelijk, je past op de werkvloer en koopt direct jouw favoriete paar. Meer informatie over de passervice op locatie lees je hier.

Groepskorting

Hartstikke fijn zo’n passessie. En wat nog fijner is, bestel je met de hele afdeling? Dan geldt er een groepskorting. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wil het ziekenhuis alleen specifieke modellen op de werkvloer? Dan bestellen de werknemers alleen die klompen uit het zelf samengestelde assortiment. De facturering naar vanZorg kan per maand plaatsvinden of per bestelling. 

Specifieke eisen

Heeft het ziekenhuis geen eigen webshoppagina aangemaakt voor Sanitaklompen? Let dan even goed op: De keuze van de juiste Sanitaklompen hangt af van de omgeving waarin je ze wilt gaan dragen. Werk je bijvoorbeeld in een medische omgeving? Daar gelden specifieke eisen. Controleer altijd of deze klompen geschikt zijn. Lees de klompinformatie goed door en ken de eisen van de werkvloer. Weet je het niet helemaal zeker? Voor informatie over de geschiktheid van de Sanitaklompen kun je altijd contact met ons opnemen.

vanZorg ontzorgt

Sanitaklompen.nl doet meer dan goede klompen leveren. Wij zorgen ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar de inkoop van de klompen. Of het nu gaat om grote bestellingen of specifieke orders, laat het gerust aan ons over. Wij zorgen dat je goed uit de voeten kunt.

Contact

Meer weten? Wil je iets vragen of een afspraak met onze adviseur maken? Bel +31(0)30 65 60 644 of stuur een e-mail naar info@vanzorg.nl.

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.