Terug

Retourneren

Wil je je aankoop retourneren of ruilen? Je kunt de meeste producten binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terugsturen, Lees verder om over hoe je producten retourneert.

Ruilen?
Je kunt helaas niet direct je product ruilen. Wil je een andere kleur of maat van een product, stuur dan je originele bestelling terug en plaats een nieuwe bestelling.


Bij Sanitaklompen.nl kan je in een paar eenvoudige stappen je retourzending aanmelden:

STAP 1. Controleren
Check of het product onbeschadigdongedragen, ongewassen en schoon is en indien redelijkerwijs mogelijk van de originele productlabels en verpakking.  

Eventuele gebruikersschade kan betekenen dat we de kosten hiervan in mindering brengen op het terug te betalen bedrag. Tijdens de bedenktijd mag je de producten hanteren en inspecteren zoals je dat in een (schoenen)winkel zou mogen doen. Wij raden aan om de producten uitsluitend op schone en zachte oppervlakken (bijv. tapijt) te inspecteren en te hanteren en daarbij sokken te dragen. In gevallen dat je de producten anders gebruikt en ze niet meer te verkopen zijn, kan de waardevermindering oplopen tot 100%.

STAP 2. Retour aanmelden
Stuur een mail naar [email protected] met daarin je naam en ordernummer en dat je de order wil retourneren. Je ontvangt dan een retourbon van onze klantenservice.

STAP 3. Retour inpakken
Verpak je de producten zorgvuldig, indien mogelijk doe je dat in de originele doos, of een andere stevige verpakking. Controleer altijd of het product goed is verpakt. Eventuele beschadiging door eigen toedoen of door toedoen van de bezorger (van de retourzending) is voor jouw risico.

STAP 4. Verzenden
Verzend je product binnen 14 dagen na het herroepen van de overeenkomst.
Geef je pakket af bij een pakketpunt. Let op: retourkosten zijn voor eigen rekening.

STAP 5. Ontvangst
Bij ontvangst wordt er door ons gecontroleerd of de klompen onbeschadigd, ongedragen, ongewassen en schoon zijn.

STAP 6. Afhandeling
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan (inclusief eventuele standaardkosten voor de heenzending) binnen 14 dagen na de herroepingsmededeling, van ons terug. Wanneer je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt, worden de kosten voor levering niet teruggestort.

We hebben het recht om te wachten met de terugbetaling tot we de producten retour hebben ontvangen, of totdat er is aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden. Cemex B.V. betaalt terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht.


Herroepingstermijn

Iedere consument heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen, zonder opgaaf van reden, de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop consument of een door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in ontvangst neemt. Bij twijfel over jouw situatie, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je een ondubbelzinnige verklaring te versturen om te laten weten dat je de overeenkomst wil herroepen. Dit kan per post of per mail, of gewoon via ons retourformulier. Het gebruiken van een herroepingsformulier is overigens niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven, volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Klik hier om het Formulier voor herroeping te downloaden.

Retouradres:
Cemex BV - Sanitaklompen.nl
Spectrumlaan 5
2665 NM Bleiswijk

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
-
Cemex BV 8,7 / 10 - 596 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »