Terug

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kan hiervoor gebruik maken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroeping termijn na te leven volstaat het om een mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van herroeping als je de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor een dergelijke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetalen tot wij de goederen hebben teruggekregen, of totdat je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen  terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor je eigen rekening. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na levering is verbroken zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

LET OP: Indien je retourneert, worden de producten bij binnenkomst meteen gecontroleerd en de staat waarin ze zijn ontvangen wordt geregistreerd. Je mag de producten alleen op een schone en hygiënische ondergrond passen. Blijkt er bij binnenkomst meer mee te zijn gedaan? Helaas zijn wij dan genoodzaakt waardevermindering in rekening te brengen. Je zult begrijpen dat wij gebruikte, vieze of beschadigde producten niet door kunnen verkopen. Let er daarom goed op dat de producten alleen binnen gepast mogen worden op een schone en hygiënische ondergrond.

''Ontvangt je naar je mening producten met gebruikerssporen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.'' Bel +31(0)85 130 49 30 of stuur een e-mail naar [email protected].

Wettelijk modelherroepingsformulier

Uiteraard kunt u bij ons ook gebruik maken van het wettelijk vastgestelde formulier voor herroepingen. Deze kunt u downloaden door op deze link te klikken.

Retourneren

Stuur het ongedragen product via een pakketshop naar onderstaand adres:

Cemex B.V.
Spectrumlaan 5
2665 NM Bleiswijk
Nederland

Het ongedragen product langsbrengen kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur in Bleiswijk:

Cemex B.V.
Spectrumlaan 5
2665 NM Bleiswijk
Nederland

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
-
Cemex BV 8,7 / 10 - 596 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »